Wil jij jouw maskers afgooien en weten wie daar echt achter zit?


Ben jij een vrouw die het zichzelf gunt om naar binnen te keren om daardoor sterker in contact met zichzelf en de buitenwereld te kunnen staan?

In een ééndaagse cursus geven we een korte blik in ons jaarprogramma. Tijdens deze cursusdag gaan we aan de hand van verschillende methodieken aan de slag met jouw specifieke levensvra(a)g(en).

 

Of je nu op privé of zakelijk gebied met vragen zit, dat maakt niets uit. Aan de eind van de workshop heb je je antwoord gevonden of meer inzicht en/of meer bewustwording en/of er heeft heling plaatsgevonden.

 

Dit doen we aan de hand van verschillende coachingsmethodieken. We gebruiken tijdens de ééndaagse cursus: visualisaties, natuur, fotografie, stem- en dansexpressie. In het vervolgtraject zijn de methodieken uitgebreider.

 

De aanpak van Iris en Sirella is bevlogen, recht door zee, aards en met compassie. Ze brengen beide een dijk aan ervaring mee.

 

Meer informatie over

Iris: www.levenspraktijk.nl & www.irisperformingarts.nl  

Sirella: www.lasirel.nl

Natuur – Fotografie – Stemexpressie – Dansexpressie – Voice Dialogue – Zang –Tekenen – Schilderen – Visualisaties – Meditaties – Mindfulness –Synchroniciteit – Wet van Aantrekking – Heling

Waar?
Oliemolenstraat 60, Heerlen
30 april 2017
10:00 uur tot 17:00 uur