Sirella Dieteren
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden…
Ik help ondernemers zich te onderscheiden met authentieke foto’s. Mijn kracht zit in de begeleiding waarbij ik altijd op zoek ben naar de balans die jou en jouw bedrijf zo uniek maakt! 'Jouw eerste indruk is goud waard!’
la sirel, sirella, portret, fotografie, fotograaf, profielfoto, fotoshoot, limburg, landgraaf, heerlen, parkstad, maastricht, zakelijke portretten, bedrijfsfotografie, sfeerimpressie, business, personal, magic power fotoshoot, creatieve fotografie, grafisch ontwerp, design, logo, huisstijl
19161
post-template-default,single,single-post,postid-19161,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden…

LaSirel_Sirella_Quote_A Stong Woman

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden…

Op het moment dat ik als fotograaf ontdekte waar mijn gave, mijn kracht en mijn sterke punten liggen, ontdekte ik ook waarom ik het zo gaaf vind om anderen te zien stralen…

Samen een concept maken, het onderzoeken wie jij bent en waar jij als ondernemer voor staat. Het vormgeven van een beeld dat echt iets vertelt. De camera is daarbij slechts mijn gereedschap. De ster, dat ben jij!

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden…
En jouw eerste indruk is goud waard!
www.lasirel.nl