Sirella Dieteren
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | Testimonials - Fotografie
Ik help ondernemers zich te onderscheiden met authentieke foto’s. Door meer in je eigen kracht te staan en te laten zien wie je bent, zul je de klanten aantrekken die bij je passen. Mijn kracht zit in de begeleiding waarbij ik altijd op zoek ben naar de balans die jou en jouw bedrijf zo uniek maakt! 'Jouw eerste indruk is goud waard!’ Mijn naam is Sirella. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen uit te dagen en te inspireren om de waarde en uniekheid van zichzelf te laten zien! “Creëren is voor mij een golf van expressie! De schoonheid van binnenuit”.
LaSirel Sirella Portret Fotografie Fotograaf Portretten Profielfoto Fotoshoot Limburg Zuid Limburg Landgraaf Heerlen Kerkrade Parkstad Maastricht Genk Hasselt Sittard Zakelijk Zakelijke portretten Zakelijk Portret Zakelijke Fotoshoot Fotoshoot Fotograaf Zuid Limburg Bedrijfsfotografie Bedrijfs Reportage Bedrijfsfotografie Commercieel & Zakelijk Sfeerimpressie Website fotografie Business Fotoshoot Personal Fotoshoot Magic Fotoshoot Power Fotoshoot Profiel Fotoshoot Creatieve Fotografie Grafisch Ontwerp Design Logo Huisstijl
13846
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13846,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 • Mila Ganpatsing

  Oehhh wat vond ik het spannend zeg de fotoshoot. Ik was gespannen en niet mijzelf. Sirella weet precies hoe ze jou daardoor heen moet helpen. Dat doet ze heel rustig en bijna zonder dat je het door hebt. Zo goed dat ik er van genoot! En dat kon je aan de foto's terugzien. Topkwaliteit!

 • Leonie Kuepers

  Toen het tijd werd voor een andere website hoorden daar ook nieuwe foto’s bij. Sirella is erin geslaagd om de juiste sfeer vast te leggen: professioneel en toch toegankelijk. Door haar prettige persoonlijkheid en goede voorbereiding is het fijn samenwerken!

 • Sarina Uilenberg

  Een portretshoot met Sirella is niet zomaar een fotoshoot! Ze neemt de tijd voor je en laat je helemaal tot rust komen voordat ze begint met fotograferen. Mooi om te ervaren hoe een andere fotograaf dat aanpakt, vergelijkbaar, maar toch weer helemaal anders.

 • INGRID ISPHORDING

  'Sirella is een kanjer, als fotograaf én als mens. Ze is echt betrokken, flexibel, creatief en gaat tot het uiterste. Niets is te gek voor haar. De shoot was een feest: relaxed, speels en goed geleid. Ik ben heel blij met de prachtige foto’s waarop ik echt uit de KrijgerKast durfde te komen. Aanrader dus!'

 • Desirée Saffrie

  Sirella beschikt naast haar gedegen fotografische vaardigheden tevens over de kwaliteit om mensen meteen op hun gemak te laten voelen voor de lens. Ik ben meer dan tevreden over Sirella’s service en kan haar met een dankbaar hart aan éénieder aanbevelen.

 • Annemarie Kunnen

  Zoals ik ben en waar ik voor sta, dat is wat ik in foto’s voor mijn praktijk tot uitdrukking wilde laten komen. Op een vakkundige en enthousiaste manier heeft Sirella mij weten te inspireren mezelf aan haar camera over te geven.

 • Laura Lazzarini

  Het stond al een tijdje op mijn verlanglijstje .. nieuwe foto’s. En ik wist ook al dat Sirella die ging maken. Toen was het eindelijk zover. Sirella kan je heerlijk op je gemak laten voelen waardoor je hele spontane foto’s krijgt. Niet geposeerd maar echt jezelf. Wat een mooie foto’s zijn het geworden.

 • THOMAS KERRES

  Door de professionele en rustgevende werkwijze van Sirella kon ik helemaal mezelf zijn. Dit is dan ook duidelijk zichtbaar in de schitterende resultaten. Top kwaliteit, ik ben uitermate tevreden

 • Peggy Starmans

 • Anoek Gadiot

  Op een natuurlijke manier is Sirella aanwezig terwijl ik me beweeg in het creatieve veld. Inspirerend, geduldig en betrokken is ze tijdens het hele proces van voorbereiding tot het resultaat. Het gevoel, de essentie per element prachtig kunnen vastleggen in beelden! Love it!

 • Roos Lebacks

  Sirella bereidt zich goed voor en wil de persoon die ze fotografeert van te voren leren kennen. Dat is heel prettig. Ze wist mij tijdens de shoot snel op mijn gemak te stellen en heeft wat ik wil overbrengen goed op beeld gezet. Dit ben ik echt!

 • Linda Keijbets

  Sirella heeft een speciale vaardigheid mensen op hun gemak te stellen en zich in te leven in hun gevoel en sfeer die ter uitdrukking dient te komen op de foto's. Ook in de selectie van de foto's komen haar inlevingsvermogen en professionele doch gevoelsrijke zienswijze goed van pas om de briljantste foto's te kiezen.

 • Elena Paplauskaite

  Sirella neemt alle tijd en geeft ruimte aan het creatieve proces van de klant, ook in de voorgesprekken. Met alle aandacht is ze erbij. Oprecht geïnteresseerd neemt ze met je elk detail door om tot het juiste resultaat van de foto’s te komen. Professioneel met klasse? Dit is zeker gelukt!

 • Isabel Landsheer

  Tijdens de fotoshoot kwam ik erachter dat ik graag een extra fotoshoot wilde inplannen van mij ‘in actie’. Sirella heeft een aantal afspraken verzet en zorgde ervoor dat dit mogelijk werd. Dit is wat Sirella voor mij typeert; flexibel en meedenkend. Daarnaast levert zij natuurlijk prachtige foto’s!

 • Tineke Janssen

  Ik vol ideëen. Sirella flexibel en creatief. Geweldig hoeveel ruimte er is om zelf mee te denken. Maar op nr. 1. voor mij: Sirella's oprechtheid maakt het zo makkelijk jezelf te zijn. Dankjewel Sirella. Je hebt me neergezet zoals ik ben. Wat een mooie ervaring.

 • Bart Paulissen

  Een leuke foto en ik waren nooit echt vrienden van elkaar. Tot nu dan… Door een goede voorbereiding, relaxte sfeer en prachtige locatie hebben, in combinatie met de professionaliteit van Sirella, prachtige foto’s opgeleverd.

 • Nicole Pol

  Sirella snapte het gewoon. Ze klikt niet alleen met haar camera, ze klikt als mens! Ik hou van haar enthousiasme en creativiteit. Ze was super flexibel in de voorbereiding, en zonder haar zinderende zelf en beeldtalent was het resultaat nooit zo gaaf geworden.

 • Maren Hendriks

  We gaan een proces aan, waarvan ik besef dat het proces het goud zelf is. De energie die Sirella uitstraalt is oprecht, sprankelend, nieuwsgierig, verkennend, onderzoekend, eerlijk. Er ontstond voor mij een chemie, waarvan ik voelde dat we naar puurheid gingen kijken, iets waarvan mijn ogen gaan fonkelen.

 • Det Teensma

  Sirella haar fotografisch oog, haar luisterend oor en haar invoelende persoonlijkheid waren een genot om mee samen te werken. Haar creativiteit werkt aanstekelijk, inspirerend. Het was vanaf het begin een groot feestje waar ik nog dagelijks de mooie vruchten van pluk.

 • Jan Teensma

  Praktijk Palet

 • Karin Kellens

  Sirella en ik waren er snel uit dat de locatie voor de fotoshoot aan het water zou zijn. Sirella bracht me door het grondige voorwerk en haar afstemming op mij bij de energie die ik wilde overbrengen. Hierdoor was het makkelijk om te ontspannen en er te staan.

 • Bianca Simons

  Sirella heeft een heel open uitstraling. Daarmee gaf ze meteen een veilig gevoel. Door me bewust te worden van wat deze shoot en het resultaat met heeft gedaan ben ik weer een stap verder gekomen in mijn persoonlijke ontwikkelingsproces.

 • Nino Saya

  Sirella kijkt naar je persoonlijkheid en hoe je dit het beste op foto’s naar voren krijgt. Ze werkt op een prettige en professionele manier en dat zie je natuurlijk ook weer terug in het resultaat.

 • ANNA MARIA BRASSÉ

  De samenwerking met Sirella is flexibel en aangenaam, de begeleiding deskundig en gestructureerd. Met name het moodboard sprak me aan, de prettige, gevoelige stijl van communiceren en in verbinding zijn. Het resultaat is bijzonder mooi geworden.

 • Marlie Dix

  Sirella stelt mensen op hun gemak... daar ligt haar kracht, een vakkundig oog en haar blik op net even anders… En de lens is haar maatje.. Ze neemt de tijd om eerst eens rustig te praten, te oriënteren, te voelen. Dit heb ik enorm gewaardeerd!

 • Twan Boetzkes

  Het is lastig om de essentie van een counselling- / hypnosesessie vast te leggen. Door Sirella's manier van werken (inleven in de situatie, geruststellen, begeleiden, gewoon door haar manier van zijn) is de situatie gecreëerd waarin zij dit goed kon realiseren.

 • Mariska van der Hoek

  Ik wist wel ongeveer wat ik wilde, maar tijdens onze uitgebreide gesprekken vooraf ontstond er pas echt een mooi concept. Meedenken, tijd nemen en creativiteit zijn kwalificaties die helemaal bij Sirella passen. De foto's passen perfect bij mij en laten echt zien wie ik ben!

 • Samantha Erkens

  Dit had geen enkel ander fotograaf kunnen maken’. Als ik zelf naar de foto’s kijk in de gehele online branding en social media, dan sta ik als een huis! Ik ben echt verwonderd over het feit hoe mooi en krachtig ik in beeld ben vastgelegd. ‘Sirella legt echt je ware essentie vast.

 • Helle Rosted

  Een portret die anderen bij de eerste blik een duidelijke indruk geeft is een must, en daar is Sirella Expert in. Ze heeft de gave om een foto van jou te maken, die zowel digitaal als op papier precies weergeeft wie je bent. Haar foto's zijn altijd puur en authentiek.

 • Paul Timmermans

  Wij hadden behoefte aan een actuele fotoshoot, waarbij we als team en ook als individu in gelijke kwaliteit gefotografeerd zouden worden. Sirella is professioneel en zeer betrokken. Met name het op gemak stellen van de meer twijfelende medewerkers heb ik als kwaliteit ervaren.

 • Katja Huijsmans

  Het maken van een profielfoto stelde ik alsmaar uit. Ik wilde een foto die vrolijkheid uitstraalt. Met Sirella is het gelukt. Ze had het geduld om vanuit verschillende hoeken veel foto’s te maken. Met deze als resultaat. Ik ben dik tevreden!

 • Marca de Greef

  Sirella heeft me echt laten nadenken over wat ik wilde, wat wilde ik uitstralen, wat wil ik zeggen met de foto’s. Wat ik heel prettig vond was dat het contact tussen ons heel makkelijk was, alsof ik met een vriendin op stap was. Hierdoor was het poseren voor de foto’s ook heel ontspannend.

 • Angelque Diederen

  Het ontwikkelen van het concept ging heel natuurlijk en het werken met Sirella voelde zo vertrouwd dat ik al bijna de fotoshoot voor mij kon zien. Het was geweldig te ervaren dat we direct op één lijn zaten. Sirella voelde haarfijn aan wat bij mij zou gaan passen.

 • Germaine Sijstermans

  De sfeer en Sirella haar werkhouding zijn heel ontspannen, professioneel en tijdsefficiënt. De ogenschijnlijk paradoxale combinatie van hilariteit, professionaliteit en ontspanning blijkt een gouden formule. De foto is namelijk bijzonder goed gelukt en uiterst bruikbaar voor mijn pr-doeleinden.

 • Koen Verjans

  Als fotograaf zag ik er tegenop om vóór de camera te staan, maar dit bleek overbodig. Ik heb me nog nooit zo op mijn gemak gevoeld voor de camera. Het resultaat is een treffende foto. Iedereen zegt niet alleen dat dit precies uitstraalt wie ik ben, hij brengt ook het vertrouwen en openheid die ik wil uitstralen.

 • Anja Stijnen

  In Sirella vond ik de fotografe, die het wezenlijke van mensen en sferen weet vast te leggen. Haar geruststellende manier van werken gaf mij het vertrouwen om gewoon mezelf te zijn in mijn werk, ook al was er een camera op mij gericht.

 • Michel La Poutre

  ``Wooow dat zijn prachtige foto's, de mooiste ooit`` ``Sirella pakt mijn essentie op en creëert prachtige foto's `` ``Ik voel me helemaal op mijn gemak en uitgedaagd om te laten zien wie ik ben``

 • Jo Dautzenberg

  Door tijdsdruk en de beschikbare tijd was er nauwelijks ruimte om vooraf beeld te vormen. De begeleiding was helder, de instructies duidelijk, de sfeer was prima, stress was niet voelbaar!

 • Henny van der Kruk

  Door een eigen speciale touch aan haar foto's te geven, weet Sirella de persoon op een natuurlijke ongedwongen manier neer te zetten. Dit maakt haar foto's mooi en krachtig.

 • Wim Kleinen

  Als poseren geen dagelijkse klus is, voel dat enigszins vreemd, door de ontspannen sfeer was het geen moment onprettig. Sirella taxeerde de situatie en de geschetste opdracht snel en helder. Resultaat: 3 zeer bruikbare portretfoto's.

 • Hans Boudestein

  Sirella heeft een maal een serie foto's van mij gemaakt die ik heden te dagen nog steeds gebruik omdat deze tijdloos zijn en voor vele doeleinden kunnen worden ingezet. Sirella haar sterke punten vind ik de compositie en de ontspannen wijze waarop zij mij op de gevoelige plaat heeft vastgelegd.

 • Sjef Kreutz

  Professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid staan bij Sirella hoog in het vaandel geschreven. Verwachtingen die de klant qua eindproduct voor ogen heeft, worden door een proces van intensieve samenwerking binnen de gestelde kaders gerealiseerd.

 • Eveline Leijten

  Meer dan zomaar een foto. Een verlegen meisje wat heel onzeker is over haarzelf. Een foto shoot waar Nina de hoofdrol speelt. Ze wordt vakkundig begeleidt door Sirella. Zij zorgt dat Nina volledig op haar gemak is. De foto’s zijn werkelijk prachtig geworden. ONBETAALBAAR.

 • Diana Kamphorst

  De kracht van Sirella is haar inzicht in mensen en het mooiste van die mensen eruit te halen. De foto's die van mij gemaakt zijn ontroerde me. Dankzij deze shoot ben ik mezelf heel anders gaan zien en waarderen. Je ziet en voelt haar passie om met mensen te werken.

 • Mia en Lin Seerden

  Sirella heeft een exclusieve fotoshoot van ons gemaakt. Haar open en spontane persoonlijkheid zorgde ervoor dat wij ons al snel op het gemak voelde. Door Sirella haar persoonlijke benadering is het een zeer geslaagde fotoshoot geworden. Het resultaat is geweldig en boven verwachting.

 • Jarno Butter

  ...

 • Inge Graus

  ...

 • You...

  ...

 • Marion Janssen

  ...

 • You...

  ...

 • Astrid van Vlodrop

  ...

Wat anderen zeggen…