Sirella Dieteren
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | Sirella
Als fotograaf help ik jou om je te onderscheiden met de juiste beeldcommunicatie. 'Jouw eerste indruk is GOUD waard!’
la sirel, sirella, portret, fotografie, fotograaf, profielfoto, fotoshoot, limburg, landgraaf, heerlen, parkstad, maastricht, zakelijke portretten, bedrijfsfotografie, sfeerimpressie, business, personal, magic power fotoshoot, creatieve fotografie, grafisch ontwerp, design, logo, huisstijl, workshops, smartphonefotografie, workshop smartphone fotografie
15071
page-template-default,page,page-id-15071,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ik ben gespecialiseerd in portret & conceptuele fotografie. Mijn kracht zit in de begeleiding waarbij ik altijd op zoek ben naar de balans die jou en jouw bedrijf zo uniek maakt! Ik begeleid jou op een natuurlijke en professionele manier, hierdoor zul jij ontspannen en krachtig op de foto staan.
Laat je zien!

Ik stel mezelf altijd de vraag… Wat kan ik toevoegen als vakvrouw om het beste uit die ander naar boven te laten komen. Hoe komen zijn of haar sterke punten en uniekheid het best tot zijn recht…. 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om de waarde en uniekheid van zichzelf te laten zien!

“Ik vind het een uitdaging om in mijn fotografie kwetsbaarheid en kracht te combineren tot een pure creatie die in balans is”. “Creëren is voor mij een golf van expressie! De schoonheid van binnenuit”.

Sirella @ La Sirel - Creatieve Fotografie & Design.

Mijn naam is Sirella Elaine Dieteren, geboren op 16 april 1975 te Vlaardingen. Met een docent goudsmid als vader en een schilderes als moeder ben ik opgegroeid in een artistieke familie. Na een opleiding aan de Detailhandelsschool ben ik een opleiding aan het Grafisch Lyceum gestart en heb deze in 1997 succesvol afgerond. Aansluitend heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van vormgeving, webdesign, videobewerking en schilderen. Verder ben ik altijd geïntrigeerd geweest door design & mode. Als aanvulling op het grafisch werk wilde ik graag mijn horizon verder verbreden en ben ik aan de Fotovakschool Rotterdam de hbo-opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie gaan volgen. Al deze diploma’s stellen mij dagelijks in staat om beeld en vormgeving succesvol te combineren in de wereld van communicatie en profilering.

La Sirel – Creatieve Fotografie & Design
is gevestigd in het Zuiden van Limburg.

 

Wil je meer informatie over de pakket soorten, heb je een vraag of weet je eigenlijk al wat je wilt?! Voel je vrij en neem contact met mij op.

 

La Sirel – Creatieve Fotografie & Design
Sirella Dieteren

E    contact@lasirel.nl
M  +31 (0) 6 26704929

 

bezoekadres:
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
Route>

 

Embrace Life!
Sirella

Contactformulier