Sirella Dieteren
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | Sirella
Als fotograaf help ik jou om je te onderscheiden met de juiste beeldcommunicatie. 'Jouw eerste indruk is GOUD waard!’
la sirel, sirella, portret, fotografie, fotograaf, profielfoto, fotoshoot, limburg, landgraaf, heerlen, parkstad, maastricht, zakelijke portretten, bedrijfsfotografie, sfeerimpressie, business, personal, magic power fotoshoot, creatieve fotografie, grafisch ontwerp, design, logo, huisstijl, workshops, smartphonefotografie, workshop smartphone fotografie
15071
page-template-default,page,page-id-15071,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ik ben gespecialiseerd in portret & conceptuele fotografie. Mijn kracht zit in de begeleiding waarbij ik altijd op zoek ben naar de balans die jou en jouw bedrijf zo uniek maakt! Ik begeleid jou op een natuurlijke en professionele manier, hierdoor zul jij ontspannen en krachtig op de foto staan.
Laat je zien!

Ik stel mezelf altijd de vraag… Wat kan ik toevoegen als vakvrouw om het beste uit die ander naar boven te laten komen. Hoe komen zijn of haar sterke punten en uniekheid het best tot zijn recht…. 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om de waarde en uniekheid van zichzelf te laten zien!

“Ik vind het een uitdaging om in mijn fotografie kwetsbaarheid en kracht te combineren tot een pure creatie die in balans is”. “Creëren is voor mij een golf van expressie! De schoonheid van binnenuit”.

Sirella, Elaine Dieteren is op 16 april 1975 geboren in Vlaardingen. Met een docent goudsmid als vader en een schilderes als moeder groeit ze op in een artistieke familie. Na een opleiding aan de Detailhandelsschool start ze in 1993 haar opleiding aan het Grafisch Lyceum. Ze volgt aansluitend verschillende opleidingen op het gebied van vormgeving, webdesign, schilderen en is altijd al geïntrigeerd geweest door design & mode. Maar het meest wordt zij geraakt door beeld en fotografie. Na jaren als grafisch vormgever te hebben gewerkt, heeft zij haar horizon verder verbreedt en is zij de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie gaan volgen aan de Fotovakschool Rotterdam. Inmiddels is zij voor de liefde verhuisd naar het zuiden des lands en heeft zij ook haar hart verloren aan Limburg. Hier heeft Sirella haar brug geslagen en een basis gelegd om haar creaties tot leven te laten komen.

La Sirel – Creatieve Fotografie & Design
is gevestigd in het Zuiden van Limburg.

 

Wil je meer informatie over de pakket soorten, heb je een vraag of weet je eigenlijk al wat je wilt?! Voel je vrij en neem contact met mij op.

 

La Sirel – Creatieve Fotografie & Design
Sirella Dieteren

E    contact@lasirel.nl
M  +31 (0) 6 26704929

 

bezoekadres:
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
Route>

 

Embrace Life!
Sirella

Contactformulier