Sirella Dieteren
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | Testimonials - Grafisch Ontwerp
Ik help ondernemers zich te onderscheiden met authentieke foto’s. Door meer in je eigen kracht te staan en te laten zien wie je bent, zul je de klanten aantrekken die bij je passen. Mijn kracht zit in de begeleiding waarbij ik altijd op zoek ben naar de balans die jou en jouw bedrijf zo uniek maakt! 'Jouw eerste indruk is goud waard!’ Mijn naam is Sirella. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen uit te dagen en te inspireren om de waarde en uniekheid van zichzelf te laten zien! “Creëren is voor mij een golf van expressie! De schoonheid van binnenuit”.
LaSirel Sirella Portret Fotografie Fotograaf Portretten Profielfoto Fotoshoot Limburg Zuid Limburg Landgraaf Heerlen Kerkrade Parkstad Maastricht Genk Hasselt Sittard Zakelijk Zakelijke portretten Zakelijk Portret Zakelijke Fotoshoot Fotoshoot Fotograaf Zuid Limburg Bedrijfsfotografie Bedrijfs Reportage Bedrijfsfotografie Commercieel & Zakelijk Sfeerimpressie Website fotografie Business Fotoshoot Personal Fotoshoot Magic Fotoshoot Power Fotoshoot Profiel Fotoshoot Creatieve Fotografie Grafisch Ontwerp Design Logo Huisstijl
17239
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17239,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Testimonials • grafisch ontwerp

 • Dr. Johan Brugmans

  Sirella heeft het voor elkaar gekregen om mijn gedachten en ideeën om te zetten naar dit fantastische resultaat. De vele positieve reacties die ik heb gekregen met de uitdrukking ’WOW’ bevestigen iedere keer dat...

 • Pauline van Hezik

  Het is goed samenwerken met Sirella! Ze stemt intuïtief af, is praktisch en kundig, en gericht op een mooi eindresultaat. Ik ben blij met het logo en de foto’s voor mijn bedrijf.

 • INGRID ISPHORDING

  Het vinden van het passende logo was een flinke zoektocht. Vertrouwen en wederzijdse kruisbestuiving hebben uiteindelijk tot een superkloppend beeld geleid. Ik ben heel blij met het basislogo, én...

 • Kisters

  ...

 • THOMAS KERRES

  Met heel veel oog voor details en een waanzinnige creativiteit heeft Sirella voor mij de perfecte huisstijl ontworpen. Het logo straalt precies de boodschap uit die ik wilde verkondigen, zit vol verborgen...

 • Huijsmans & Megens

  Samen met Sirella ons logo subtiel gerestyled. Het resultaat daarvan is te zien op onze nieuwe website: vrolijk, fris en vooral niet-standaard. Zonder heel grote wijzigingen is er dus toch een groot verschil gemaakt!'

 • ROOS LEBACKS

  Mijn logo is gerestyled. Tadaa! Bedankt Sirella voor het restylen, meedenken en je creativiteit. Ik ben er erg blij mee!...

 • Annemarie Kunnen

  Sirella, is met haar inspirerende werkwijze goed in staat gebleken mij als persoon, met mijn persoonlijke wensen en zakelijke doelen, op foto en met visitekaartje neer te zetten...

 • Laura Lazzarini

  Toen ik begon als ondernemer heb ik zelf een “logo” ontworpen. Financieel zat het er gewoon nog niet in maar ik merkte later ook dat ik nog niet uitgedenderd was. Nu ik weet waar ik voor sta werd het tijd voor MIJN logo...

 • TINEKE JANSSEN

  Ik vol ideëen. Sirella flexibel en creatief. Geweldig hoeveel ruimte er is om zelf mee te denken...

 • ANNA MARIA BRASSÉ

  De samenwerking met Sirella is flexibel en aangenaam, de begeleiding deskundig en gestructureerd. Met name het moodboard sprak me aan, de prettige, gevoelige stijl van...

 • Bij van Gen Hei

  De methodiek die Sirella toepast is perfect. Ze denkt mee en geeft advies. Ze heeft sprankelende ideeën. We zijn haar dankbaar voor de adviezen die ze heeft gegeven. - fam. Dörenberg

 • De weg naar...

  Resultaat voor ons als opdrachtgever en afnemer was dien ten gevolge een ruim aanbod aan keuze mogelijkheden. - een eigenwijze vertaling in fotografie van “de weg. - Jo Dautzenberg

 • Ilse & Vicente

  Sirella komt met heel veel mogelijkheden. Ze pakt het heel professioneel aan. Het eindresultaat is dat we blij zijn met een mooi logo wat niet alleen past bij ons bedrijf maar ook past bij ons. - Ilse & Vicente

 • Elektra Inspectie

  Het succes van een onderneming start natuurlijk met een gelikt en doordacht logo. Vanaf de eerste schetsen werd de eerste klik met La Sirel nogmaals bevestigd. We zijn enorm trots en uiterst tevreden over...

 • Your Life Coaching

  Sirella heeft mij stap voor stap begeleid bij het ontdekken en formuleren van het juiste beeld. De samenwerking was top, ze was goed bereikbaar, en gaf me stap voor stap aan wat...

 • Forum BEELDtaal

  De samenwerking is heel prettig, haar service is goed en het verliep professioneel omdat Sirella goed begreep wat we wensten. Een grafisch ontwerper moet een gevoel van een client kunnen omzetten in woord en beeld. Sirella heeft dit vermogen! - Jorgen Polman

 • Iris Coaching & Training

  Ze luistert aandachtig, vraagt goed door, en zet alle informatie vervolgens om tot een mooi creatief concept. Zo heeft Sirella voor mij mijn logo ontworpen. Wat ik zeker heel erg op prijs stel is dat ze echt mee denkt en met eigen initiatief komt. - Iris Portier

 • You...

  ....

 • De weg naar...

  Ze kan verrassend voor de dag komen, maar houdt ook binnen de lijnen van een opdracht de (commerciële) doelen in het oog. Resultaat voor ons als opdrachtgever en afnemer was dien ten gevolge een ruim aanbod aan keuze mogelijkheden. - Jo Dautzenberg

Wat anderen zeggen…