Sirella Dieteren
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | MARCA DE GREEF
Ik help ondernemers zich te onderscheiden met authentieke foto’s.
la sirel, sirella, portret, fotografie, fotograaf, profielfoto, fotoshoot, limburg, zuid limburg, landgraaf, heerlen, parkstad, maastricht, zakelijke portretten, bedrijfsfotografie, sfeerimpressie, business, personal, magic power fotoshoot, creatieve fotografie, conceptuele fotografie, toegepaste fotografie, beeldcommunicatie, grafisch ontwerp, design, logo, huisstijl, workshops, smartphonefotografie, workshop smartphone fotografie, beter leren fotograferen met je smartphone, cursus smartphone fotografie, workshop filmen met je smartphone, workshop smartphone video
19789
page-template-default,page,page-id-19789,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

MARCA DE GREEF

Een nieuwe website, een nieuw logo en ja daar horen ook nieuwe foto’s bij. Sirella heeft me echt laten nadenken over wat ik wilde, wat wilde ik uitstralen, wat wil ik zeggen met de foto’s. Ze heeft talloze mooie foto’s gemaakt daardoor was het nog een leuke uitdaging om daar de beste uit te pakken voor de doeleinde die ik had. Wat ik heel prettig vond was dat het contact tussen ons heel makkelijk was, alsof ik met een vriendin op stap was. Hierdoor was het poseren voor de foto’s ook heel ontspannend. En dat zie je terug in het resultaat.

 

Met de veranderingen binnen mijn bedrijf was het tijd voor een nieuwe uitstraling. Hiervoor was ik op zoek naar een nieuw krachtig logo, een logo en huisstijl die de toon zou gaan zetten van mijn vernieuwde bedrijf. Sirella heeft mij stap voor stap begeleid bij het ontdekken en formuleren van het juiste beeld. Haar ontwerpen en kleursetting sloten daar prachtig op aan.

 

De samenwerking was top, ze was goed bereikbaar, en gaf me stap voor stap aan wat er van mij als klant voor input verwacht werd. De tijdlijn was evenals de deadline duidelijk. Sirella hield de planning en uitwerking in de gaten waardoor op de gewenste datum ik mijn nieuwe visitekaartjes in mijn handen had.

 

Marca de Greef

www.YourLife-Coaching.nl

 

 

Haar prachtige website is ontwikkeld door: Nino Saya & Marlie Dix.
www.communicatesmart.nl