Sirella Dieteren
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | MARCA DE GREEF
Ik help ondernemers zich te onderscheiden met authentieke foto’s. Mijn kracht zit in de begeleiding waarbij ik altijd op zoek ben naar de balans die jou en jouw bedrijf zo uniek maakt! 'Jouw eerste indruk is goud waard!’
la sirel, sirella, portret, fotografie, fotograaf, profielfoto, fotoshoot, limburg, landgraaf, heerlen, parkstad, maastricht, zakelijke portretten, bedrijfsfotografie, sfeerimpressie, business, personal, magic power fotoshoot, creatieve fotografie, grafisch ontwerp, design, logo, huisstijl
19789
page-template-default,page,page-id-19789,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

MARCA DE GREEF

‘Een nieuwe website, een nieuw logo en ja daar horen ook nieuwe foto’s bij. Sirella heeft me echt laten nadenken over wat ik wilde, wat wilde ik uitstralen, wat wil ik zeggen met de foto’s. Ze heeft talloze mooie foto’s gemaakt daardoor was het nog een leuke uitdaging om daar de beste uit te pakken voor de doeleinde die ik had. Wat ik heel prettig vond was dat het contact tussen ons heel makkelijk was, alsof ik met een vriendin op stap was. Hierdoor was het poseren voor de foto’s ook heel ontspannend. En dat zie je terug in het resultaat.’

 

Marca de Greef

www.YourLife-Coaching.nl

 

 

Haar prachtige website is ontwikkeld door: Nino Saya & Marlie Dix.
www.communicatesmart.nl