Sirella Dieteren
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | “De kracht van Sirella is haar inzicht…
Ik help ondernemers zich te onderscheiden met authentieke foto’s.
la sirel, sirella, portret, fotografie, fotograaf, profielfoto, fotoshoot, limburg, zuid limburg, landgraaf, heerlen, parkstad, maastricht, zakelijke portretten, bedrijfsfotografie, sfeerimpressie, business, personal, magic power fotoshoot, creatieve fotografie, conceptuele fotografie, toegepaste fotografie, beeldcommunicatie, grafisch ontwerp, design, logo, huisstijl, workshops, smartphonefotografie, workshop smartphone fotografie, beter leren fotograferen met je smartphone, cursus smartphone fotografie, workshop filmen met je smartphone, workshop smartphone video
16482
post-template-default,single,single-post,postid-16482,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

“De kracht van Sirella is haar inzicht…

Diana @ LaSirel

“De kracht van Sirella is haar inzicht…

“De kracht van Sirella is haar inzicht in mensen en het mooiste van die mensen eruit te halen. De foto’s die van mij gemaakt zijn ontroerde me. Ze heeft mij gefotografeerd zoals ik ben maar wat ik nooit zelf heb kunnen zien of kunnen ervaren. Dankzij deze shoot ben ik mezelf heel anders gaan zien en waarderen. Je ziet en voelt haar passie om met mensen te werken”.
– Diana Kamphorst

 

Wil jij ook een Personal Power Fotoshoot zoals Diana met mij heeft gedaan?

Mijn kracht zit in de begeleiding waarbij ik altijd op zoek ben naar die balans wat jou uniek maakt!


E    contact@lasirel.nl
M  +31 (0) 6 26704929