Sirella Dieteren
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | Het idee tot uitwerking…
Ik help ondernemers zich te onderscheiden met authentieke foto’s.
la sirel, sirella, portret, fotografie, fotograaf, profielfoto, fotoshoot, limburg, zuid limburg, landgraaf, heerlen, parkstad, maastricht, zakelijke portretten, bedrijfsfotografie, sfeerimpressie, business, personal, magic power fotoshoot, creatieve fotografie, conceptuele fotografie, toegepaste fotografie, beeldcommunicatie, grafisch ontwerp, design, logo, huisstijl, workshops, smartphonefotografie, workshop smartphone fotografie, beter leren fotograferen met je smartphone, cursus smartphone fotografie, workshop filmen met je smartphone, workshop smartphone video
962
post-template-default,single,single-post,postid-962,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Het idee tot uitwerking…

LaSirel_Sirella_Art_Expo_Toegepaste fotografie

Het idee tot uitwerking…

Leuke opdracht! De uitdaging voor mij stond al vast. Ik heb vrijdag een opening van een Expositie. De producten en foto’s waren een idee. Het idee komt tot een uitwerking! De uitdaging wordt nog spannender, ik heb donderdag de opbouw hiervan. Bikkelen dus, maar haalbaar!

Vandaag heb ik de tijd gevonden om mijn label/brandstempel uit te testen en zijn de eerste handmade labels van de hand La Sirel. Deze worden verwerkt in een kussen, waarvan de stof is bewerkt met een aantal van mijn creatieve foto’s. Deze uitdaging staat morgen op mij te wachten. Hoewel ik zo enthousiast ben geraakt dat ik zo dadelijk gewoon door ga. Embrace Life!