Sirella Dieteren
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | La Sirel - Creatieve Fotografie & Design
Zakenlijken portretten van ondernemers, succesvol in hun beroep en maatschappelijk betrokken. “Wordt zichtbaar op social media en drukwerk met jouw authentieke foto’s”. Wij werken samen aan een doeltreffend resultaat. Jouw eerste indruk is goud waard. Laat je zien!
BusinessPowerFotoshoot,BusinessFotoshoot,PowerFotoshoot,businessportret,zakelijkportret,portret,profielportret,fotografie,PersonalPowerFotoshoot,PersonalFotoshoot,authentiek,uniek,kracht,balans,MagicFotoshoot,FineArt,FineArtFotografie,grafischontwerp,design,Landgraaf
16744
post-template-default,single,single-post,postid-16744,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Business Power Fotoshoot

Koen Verjans @ LaSirel

Business Power Fotoshoot

“Als fotograaf zag ik er tegenop om vóór de camera te staan, maar dit bleek overbodig. Ik heb me nog nooit zo op mijn gemak gevoeld voor de camera. Het resultaat is een treffende foto zoals ik die nog nooit van mij gezien heb. Iedereen zegt niet alleen dat dit precies uitstraalt wie ik ben, hij brengt ook het vertrouwen en openheid die ik wil uitstralen. Ik zou deze Power Fotoshoot zeker aanraden omdat het een ontzettend goede eerste indruk maakt op je profiel die de basis vormt voor het verder contact.
Koen Verjans

Wil jij ook een Business Power Fotoshoot zoals Koen met mij heeft gedaan?

Mijn kracht zit in de begeleiding waarbij ik altijd op zoek ben naar die balans wat jou uniek maakt!

Ik begeleid jou om op een natuurlijke en professionele manier in balans te komen, hierdoor zul jij ontspannen en krachtig op de foto staan.
Wij werken samen aan een DOELTREFFEND resultaat!
Laat je zien!


E    contact@lasirel.nl
M  +31 (0) 6 26704929