Sirella Dieteren
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | Love to meet you!
Ik help ondernemers zich te onderscheiden met authentieke foto’s.
la sirel, sirella, portret, fotografie, fotograaf, profielfoto, fotoshoot, limburg, zuid limburg, landgraaf, heerlen, parkstad, maastricht, zakelijke portretten, bedrijfsfotografie, sfeerimpressie, business, personal, magic power fotoshoot, creatieve fotografie, conceptuele fotografie, toegepaste fotografie, beeldcommunicatie, grafisch ontwerp, design, logo, huisstijl, workshops, smartphonefotografie, workshop smartphone fotografie, beter leren fotograferen met je smartphone, cursus smartphone fotografie, workshop filmen met je smartphone, workshop smartphone video
15348
post-template-default,single,single-post,postid-15348,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Love to meet you!

Sirella @ LaSirel_Art_Expo_Toegepaste fotografie

Love to meet you!

it is echt het laatste weekend van een zeer inspirerende EXPO
‘Not ma
de in China’

In de expohal van ‘Cultuurwerkplaats Zeezicht is er tot en met Paasmaandag, van een dertigtal regionale kunstenaars, werk te bewonderen en te koop.

Zo ook mijn unieke en bijzondere creaties La Sirel. Dit weekend ben ik weer aanwezig voor een ‘meet and greet’ om u te enthousiasmeren over mijn manier van creëren.
Love to meet You!

meet ‘Not made in China’ meet ‘La Sirel’

De kunstweken worden op een bijzondere wijze tentoongesteld op, in, aan of rond grote houten transportkisten die in de ruimte staan opgesteld. Het is zeker de moeite waard om te komen proeven van het vakmanschap binnen de creatieve kunsten uit onze eigen regio!

Expositie openingstijden:
Zaterdag 12.00u – 17.00u
Zondag 12.00u – 17.00u
Paasmaandag is het écht de laatste dag van de expo!  12.00u – 17.00u

Adres:
Cultuurwerkplaats Zeezicht
Schelsberg 94
Heerlen

Voor een impressie van mijn werk kunt u kijken op:
www.lasirel-shop.nl