Sirella Dieteren
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | Personal Power Fotoshoot
Ik help ondernemers zich te onderscheiden met authentieke foto’s.
la sirel, sirella, portret, fotografie, fotograaf, profielfoto, fotoshoot, limburg, zuid limburg, landgraaf, heerlen, parkstad, maastricht, zakelijke portretten, bedrijfsfotografie, sfeerimpressie, business, personal, magic power fotoshoot, creatieve fotografie, conceptuele fotografie, toegepaste fotografie, beeldcommunicatie, grafisch ontwerp, design, logo, huisstijl, workshops, smartphonefotografie, workshop smartphone fotografie, beter leren fotograferen met je smartphone, cursus smartphone fotografie, workshop filmen met je smartphone, workshop smartphone video
15313
post-template-default,single,single-post,postid-15313,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Personal Power Fotoshoot

Michel La Poutre @ LaSirel

Personal Power Fotoshoot

Wil jij ook een Personal Power Fotoshoot zoals Michel met mij heeft gedaan?

Het beste in jezelf naar boven laten komen en die momenten in beeld om laten zetten. We praten over jouw persoonlijke kracht en ik zet die essentie om in foto’s.

Ik zorg ervoor dat je je laat zien.
Door je te enthousiasmeren, je te inspireren en uit je comfort zone te halen.
Daardoor sta jij uniek en krachtig op de foto.
Laat je zien!


E    contact@lasirel.nl
M  +31 (0) 6 26704929

 

Wat zei Michel La Poutre over de shoot en het resultaat

“Wooow dat zijn prachtige foto’s, de mooiste ooit”
“Sirella pakt mijn essentie op en creëert prachtige foto’s “
“Ik voel me helemaal op mijn gemak en uitgedaagd om te laten zien wie ik ben”