Sirella Dieteren
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
M +31 (0) 6 26704929
La Sirel - Creatieve Fotografie & Design | Ze vragen me wel eens…
Ik help ondernemers zich te onderscheiden met authentieke foto’s.
la sirel, sirella, portret, fotografie, fotograaf, profielfoto, fotoshoot, limburg, zuid limburg, landgraaf, heerlen, parkstad, maastricht, zakelijke portretten, bedrijfsfotografie, sfeerimpressie, business, personal, magic power fotoshoot, creatieve fotografie, conceptuele fotografie, toegepaste fotografie, beeldcommunicatie, grafisch ontwerp, design, logo, huisstijl, workshops, smartphonefotografie, workshop smartphone fotografie, beter leren fotograferen met je smartphone, cursus smartphone fotografie, workshop filmen met je smartphone, workshop smartphone video
19133
post-template-default,single,single-post,postid-19133,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ze vragen me wel eens…

LaSirel_Sirella_Quote_being different

Ze vragen me wel eens…

Wat ik het mooiste vind aan mijn vak fotografie…

Nou dat zal ik proberen uit te leggen: Want dat gaat voor mij verder dan woorden en beeld. Wat ik het allermooiste aan mijn vak vind, is mensen in hun eigen Kracht zetten! Onvoorwaardelijk, voor wie zij zijn, in de essentie. Of we nu groen, geel, paars of orange zijn! Dat zij zichzelf kunnen zijn, zichzelf kunnen laten zien, zodat ook die ander hen ziet.
Dat we zeker niet mogen onderschatten wie we zijn! En wat wij te geven hebben aan deze wereld…

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden
Let’s Shine